Oroszkrém torta ahogy a gyerekeim szeretik.
8 tojásos piskóta
Krém:
3 vanilia puding
7 dl tej
3 evőkanál cukor
7 tojás fehérje
25 dkg cukor
félmaréknyi mazsola
2 dl habtejszin
Krém:
3 vanilia puding 7 dcl tejben 3 evőkanál cukorral sűrűre főzve.
7 tojás fehérje 25 dkg cukorral kemény habbá verve és a sűrűre főzött pudinghoz keverve és még 3 percig tovább főzni.
Amikor megfőtt félmaréknyi mazsolát belekeverni és hagyni kihűlni. 2 dcl habtejszin felverve és a kihült pudingos krémhez keverve.
0,5 l habtejszint /megle cukrászhab/ kemény habbá verni
A piskótát 3 részre vágjuk.
Az alsó piskóta lapra rákenem a pudingoskrém felét, majd a felvert tejszin 1/3-át, rárakom a piskota 2 részét és megkenem a pudingos főzött krémmel, majd rárakom a tejszin 1/3 részét.
A tetejére rakom a piskóta felső lapját. Megkenem a maradék habtejszinnel, diszitem egy kicsit és holnapig hagyom összeérni az izeket.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.