Ez már költemény! :-) Gyönyörű! :-)
Tésztához:
Szószhoz:
Feltéthez:
Forma kenéséhez:
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A liszthez adjuk a felfuttatott élesztőt, a sót, az olajat és alaposan kidagasztjuk. Akkor jó, ha már nem csak az edény faláról válik le a tészta, hanem a kezünkről is. Egy óra alatt meleg helyen konyharuhával letakarva, duplájára kelesztjük.
A mozzarella golyókat lecsöpögtetjük és kettészeljük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, kockára vágjuk és egy evőkanál olajon üvegesre pirítjuk.
A paradicsomlevet ráöntjük, beleszórjuk a fűszereket, felforraljuk és megszórjuk liszttel, majd addig főzzük, amíg kellőképpen be nem sűrűsödik.
A zöldségeket megtisztítjuk és felkarikázzuk.
A kukoricát lecsöpögtetjük.
Egy formát kikenünk Rama margarinnal és megszórunk liszttel. A megkelt tésztát szépen belenyomkodjuk, hogy legyen egy kis pereme.
Megkenjük a szósszal.
Tetszőleges elrendezéssel rárakjuk a feltétet: paprikákat, paradicsomot, lilahagymát és a kukoricát.
200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd rárakjuk a félbevágott mozzarella golyókat és visszatoljuk a sütőbe 10 percre, amíg a sajt rá nem olvad.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.