Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Hús ételek / hal recept » Milánói makaróni füstölt hallal

felvitel dátuma: 2015-05-27 22:36:59       mai nézettség: 1       nézettség: 2578
részletes recept
Milánói makaróni füstölt hallal
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg makaróni
50 dkg laskagomba
2 doboz füstölthal konzerv (sprotni)
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 dl száraz vörösbor
8 db paradicsom
1 tk oregánó
1 tk bazsalikom
őrölt bors
cukor
reszelt sajt (grana padano, parmezán)
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát a halkonzervekről leöntött olajon megdinsztelem. pár perc múlva hozzáadom a zúzott fokhagymát és tovább pirítom.
A gombát felszeletelés után rádobom a hagymára , sózom, borsozom, aláöntöm a vörösbort és a gomba puhulásáig pirítom.
A paradicsomot apró kockára vágom és fedő alatt szétfőzöm.
A makarónit enyhén sós vízben kifőzöm.
Az olajos halakat 2-3 darabba vágom és a kifőzött makarónival együtt összekeverem a gombás szósszal.
Tetején reszelt sajttal tálalom.
 
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*