- 1,5 kg csirkecomb filé
- 150 g original barbecue szósz
- 4 evőkanál méz
- kenyér szeletelve
- só, bors
A combfilét megmosom, sózom, borsozom. A barbecue szószt összekeverem a mézzel, majd beleforgatom a húsokat és hagyom kb. ½ órát állni. Utána grillen mindkét oldalát megsütöm. A maradék páclével megkenem a kenyereket és a grillen megpirítom. Salátával tálalom.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.