Hozzávalók :
2db 400 g Sertés darált hús vagy löncs konzerv
2db 150 g Arany fácán paradicsom szósz
2 kisebb tubus fokhagyma krém
2 evőkanál vaj
2 csapott evőkanál liszt
1 dl tej
Elkészítés :
A Konzerveket és a fokhagyma krémet egy tálba tesszük ,majd jól összeturmixoljuk ,ezután a két púpozott evőkanál vajat egy serpenyőbe tesszük
ha megolvadt rárakjuk a két csapott evőkanál lisztet és folyamatosan csomómentesre keverjük majd az egy dl tejjel felengedjük és sűrű krémes
jól keverhető besamel mártást készítünk .Ezt a mártást ráöntjük a már előzőleg elkevert krémre .Ezzel is jól összekeverjük .Egy picit a hűtőbe tesszük hogy az ízek jól összeérjenek .Ezután kenhető a bagettre ,vagy félbevágott stanglira melegszendvicsnek .Megszórjuk reszelt sajttal és megsütjük .
Tálalhatjuk salátákhoz is de önmagában is nagyon finom .
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.