1 cs Tante Fanny friss teljes kiőrlésű rétestészta 200 gr
fél csokor medvehagyma
60dkg gomba
1 csomag zöldhagyma
30 dkg bacon
1 db tojás
csipetnyi kakukkfű ( száraz őrölt ), só, bors
olaj a sütéshez, tésztakenéshez
Töltelék:
A medvehagymát, zöldhagymát, gombát megtisztítjuk, majd kockára vágjuk.
Hasonlóan kockára vágjuk a bacont.
Olajon a bacont, zöldhagymát, gombát megpirítjuk majd fűszerezzük.
A felaprított medvehagymát is hozzáadjuk, majd egy kicsit még pirítjuk.
Ha a leve elfőtt hozzáadjuk a felvert tojást.
Tészta megtöltése:
Tante Fanny friss teljes kiőrlésű rétestésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük a konyharuhára, és laponként megkenjük olajjal, majd egymásra helyezzük.
A kihűlt tölteléket a tészta alsó felére halmozzuk.
A konyharuha segítségével feltekerjük a tésztát, és a széleket behajtjuk, majd olajozzuk a tetejét.
190 C fokon légkeverős ( hagyományos sütőben 200 C fokon ) sütőben megsütjük.
Kicsit hagyjuk hűlni, majd felszeleteljük.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.