Hozzávalók:
1 kg marhanyak, 2 db nagy vöröshagyma, 2 ek zsír, 1 db zöld paprika, 1 db paradicsom, 1 ek fűszerpaprika, 3 gerezd fokhagyma, só, bors,ízlés szerint, 50 dkg tarhonya, 4 ek étolaj, só, víz
Elkészítése:
A hagymát felaprítom paprikát szintén és a zsírban üvegesre pirítom, majd a felkockázott húst hozzáadom, és hús fehéredésig kavarom. Ekkor teszem rá az apróra vágott fokhagymát,fűszerpaprikát, és forralt vizet öntök rá annyit, hogy a húst el lepje. Sózom, borozom, a paradicsomot is hozzáadom lefedve készre főzöm.
A tarhonyát meg pirítom az olajon majd ezt is forró vizel öntöm fel sózom,és pörgősre főzöm, a vizet apránként öntöm rá,és így nem lágyul el a tészta.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.