1 kg marhalábszár levescsont
50 dkg vegyes zöldség, (sárgarépa, petrezselyemgyökér, karalábé, zeller, egy cikk kelkáposzta, paradicsom, zöldpaprika, hagyma, egy egész hámozott burgonya, só, bors, mokkáskanál kömény, körömnyi babérlevél.
A megtisztított húst és csontot 3 l hidegvízben a fűszerekkel együtt feltesszük főzni.
Amikor a hús félig megfőtt beletesszük a zöldségeket. Lassú tűzön főzzük, amíg a hús megpuhul.
Metélt tésztával t...álaljuk.
A húslevesből a húst kiszedjük, felszeleteljük és gyümölcsmártást és főtt burgonyát adunk mellé.
Gyümölcsmártás
A gyümölcsöt megtisztítva annyi vízzel tesszük fel főzni, hogy a gyümölcsöt ellepje.
Ízlés szerin cukrozzuk. 1 dl tejfölt elkeverünk egy evőkanál liszttel és besűrítjük vele a megfőtt gyümölcsöt.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.