40 dkg tilapia halfile ( más halfilé is jó )
5 dkg dúrvára darált mandula
3 dkg zsemlemorzsa a panírozáshoz
4 ek majonéz
20 dkg burgonya
olaj a sütéshez
pár csipetnyi só, bors, ételízesítő ízlés szerint
friss saláta a díszítéshez
Összekeverjük a zsemlemorzsát és a mandulát, sót, borsot, ételízesítőt.
A hal filék mindkét felét alaposan kenjük be majonézzel, és forgassuk meg a morzsa keverékben.
Helyezzük a tepsibe egymás mellé a szeleteket, és 210 C fokon addig süssük, amíg aranybarna nem lesz ( kb. 15-20 perc ).
Burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vádjuk és forró olajban kisütjük.
Friss salátával díszítve tálaljuk.
Együnk sok halat.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.