Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Hús ételek / hal recept » Mandulás hal

felvitel dátuma: 2013-05-26 10:07:10       mai nézettség: 1       nézettség: 1732
részletes recept
Mandulás hal
Hozzávalók 2 személyre:

40 dkg tilapia halfile ( más halfilé is )
5 dkg dúrvára darált mandula
3 dkg zsemlemorzsa a panírozáshoz
4 ek majonéz
20 dkg burgonya
olaj a sütéshez
pár csipetnyi só, bors, ételízesítő ízlés szerint
friss saláta a díszítéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Összekeverjük a zsemlemorzsát és a mandulát, sót, borsot, ételízesítőt.
A hal filék mindkét felét alaposan kenjük be majonézzel, és forgassuk meg  a morzsa keverékben.
Helyezzük a tepsibe egymás mellé a szeleteket, és 210 C fokon addig süssük, amíg aranybarna nem lesz ( kb. 15-20 perc ).
Burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vádjuk és forró olajban  kisütjük.
Friss salátával díszítve tálaljuk.
Együnk sok halat.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*