30 dkg zsenge zöldbab
4 kisebb szál sárgarépa
2 szál petrezselyem
6 kisebb szem újkrumpli
1 közepes fej vöröshagyma
3 dkg Premio Soós 8 Tojásos Zabkocka tészta
3 ek olaj
2 ek házi ételízesítő (esetleg 1 leveskocka)
1 kk só
1 csipet bors
1 kk őrölt pirospaprika
1 tk házi darált pirospaprika (esetleg 1 tk paprikakrém)
1 kis csokor friss petrezselyemlevél
Minden zöldséget alaposan megtisztítunk. A zöldbab két végét levágjuk, és kisebb darabokra szeleteljük.
A sárgarépát, a petrezselymet felkarikázzuk. Az újkrumplit felkockázzuk.
A vöröshagymát kockára vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet, kicsit megpirítjuk, majd felengedjük vízzel.
Ízesítjük a sóval, borssal, pirospaprikával, darált paprikával, házi ételízesítővel.
Ha már majdnem puhák a zöldségek, hozzáadjuk a krumplit és a tésztát, a petrezselyemlevelet.
Ha már a tészta és a krumpli is puha, tálalhatjuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.