Az eperkrémhez:
Tetejére:
Az egész tojásokat habosra keverjük az édesítőszerrel és a vízzel. A diót, kakaóport és sütőport összekeverjük, és a felvert tojáshoz adjuk. Sütőpapírral kibélelünk egy sütőformát, és 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. A krémhez az eper felét összetörjük, és hozzáöntjük a pudingporral elkevert tejhez, amiből pudingot készítünk, ízesítjük édesítőszerrel. A vajat habosra keverjük édesítővel, majd hozzákeverjük a kihűlt pudinghoz. Ha a tészta kihűlt, félbevágjuk, megkenjük az eperkrémmel, és a csokimázzal vonjuk be, majd eperrel díszítjük.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.