Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Fő étel » Libazúza pörkölt pirított tarhonyával

felvitel dátuma: 2023-04-22 19:25:01       mai nézettség: 1       nézettség: 132
részletes recept
Libazúza pörkölt pirított tarhonyával
Hozzávalók 1 személyre:
1 nagy vöröshagyma
zsír, vagy olaj
2-3 gerezd fokhagyma
őrölt pirospaprika
őrölt bors
majoránna
darált paprika
paradicsomlé
 
Reszelt tarhonya
zsír, vagy olaj
 
Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:
Sült zsíron megdinszteltem egy nagy vöröshagymát, majd megszórtam őrölt pirospaprikával, fehérborssal, majoránnával, tettem rá 1 evőkanál nyers daráltpaprikát, amit sóval raktam el, és öntöttem rá saját befőzésű paradicsomot, 2 gerezd fokhagymát is metéltem bele, ebben dinszteltem egy darabig a zúzát, majd felengedtem vízzel, kicsit sóztam még, és készre főztem.
A bolti reszelt tarhonyát kis zsíron megpirítottam, sóztam, majd felengedtem jó kétszeres vízzel, és puhára főztem.
(A zúzához tettem 4 db pulykaszárny hegyét is).
Szakács: Ibolya


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*