A krumplikat sós, enyhén ecetes vízben megfőzzük, majd meghámozzuk. Amikor kihűlt, felszeleteljük.
A tojást lazán felverjük, lassú tűzön serpenyőben lepényt készítünk. Enyhén megsózzuk, majd mikor kihűlt, csíkokra vágjuk.
A krumplit és a csíkokra vágott tojást összekeverjük a karikákra vágott újhagymával, kevés petrezselyemzölddel, 2 ek extra szűz olívaolajjal, 1 ek almaecettel. Lazán kavarjuk össze, hogy ne törjön a krumpli.
Kevesek által megkóstolt, finom ízű saláta, amit érdemes kipróbálni
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.