1 cs réteslap,
4cs vaniliapuding (főzős), 1 dl hideg víz,10 dkg cukor, 1 liter víz 10.db tojásfehérje,
A réteslapokat felezve sütjük ki, úgy hogy én laponként tejfölös zsirral ecsettel vékonyan átkentem, és egyik felét egészben a másik felét felkockázva kisütöttem, nagyon rövid ideig kell sütni, én nem is pirosítottam meg őket.
A pudingokat kikevertem az 1 dl hideg vízben a 10 dk cukorral, majd az 1 litert egy nagyobb lábosban feltettem felforrni a 30 dk cukorral. Amikor felforrt bbeleöntöttem a pudingos keveréket és állandó keverés mellett felfőztem. Közben felvertem a tojásfehérjéket és amikor kezdett besűrűsödni a puding egy fakanállal hozzákevertem és még kb 3 percig állandó fogatás keverés mellett főztem. Azután még forrón a réteslapra kanalaztam és a tetejére a kockázott kisütött réteslapokat. Majd holnapi kínáláskor vaniliás porcukorral megszórom.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.