25 dkg túró
1 közepes vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
0,5 kávéskanál só
0,5 kávéskanál fűszerpaprika
1 csipet őrölt köménymag
A túrót és a 3 fűszert belerakjuk egy műanyag tálba, majd összekeverjük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, 4 fele vágjuk, s fokhagymanyomón rányomjuk a túrós finomságra, meg az 1 gerezd fokhagymát is, majd újra jól összekeverjük.
Egy éjszakára hűtőbe rakjuk, hogy összeérjenek az ízek.
Másnap már kenyérre lehet kenni, s ehetjük.
Paradicsomot, paprikát eszünk hozzá.
Én fehér-paprikát megtisztítok, kivágom a belsejét, s megtöltöm a körözöttel. Így még finomabb.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.