*40 dkg csirkemell filé
*1 nagy fej vöröshagyma
*1 közepes fej karalábé
*2 nagy szál sárgarépa
*2 nagy szál petrezselyem
*1,5 dl zöldborsó (házilag eltett mirelit)
*3-4 ek olaj
*1 kk só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 púpos tk házi ételízesítő(esetleg fél leveskocka)
*1 púpos tk őrölt pirospaprika
*1 tk csemege paprikakrém
A húst apró kockára vágjuk. A zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A hagymát felkockázzuk, a répát és a petrezselymet vékonyra karikázzuk, a karalábét apróbb kockára vágjuk.
A vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd a lecsepegett húst fehérre pirítjuk rajta.
Felengedjük vízzel és ízesítjük a fűszerekkel.
Ha már majdnem puha a hús, akkor hozzáadjuk a répát, petrezselymet, a karalábét.
Ha felforr, akkor beleszórjuk a zöldborsót.
Ha a hús és a zöldség is megpuhult, akkor azonnal kínáljuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.