Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Előétel / meleg recept ( tálaláskor ) » Kolbászos túrókrémmel töltött gombafejek

felvitel dátuma: 2015-02-12 06:44:14       mai nézettség: 1       nézettség: 2001
részletes recept
Kolbászos túrókrémmel töltött gombafejek
Hozzávalók 2 személyre:
*9 db közepes fej gomba
*12,5 dkg túró
*1 zöldfűszeres tömlős sajt
*1 csipet
*1 csipet bors
*3 dkg száraz kolbász
*1 kk morzsolt petrezselyemlevél
*1 kis marék reszelt trappista sajt
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:
A megtisztított gombák tönkjét kiemeljük, majd az üres kalapokat egy kisebb, vékonyan kiolajozott jénai tálba vagy tepsibe rakjuk és meghintjük sóval.
A kolbászt egész apró darabokra vágjuk.
A túrót egy villával jól áttörjük, majd sózzuk, borsozzuk, elkeverjük a tömlős sajttal, a morzsolt petrezselyemlevéllel, és beleforgatjuk a kolbászdarabokat.
Egy kiskanál segítségével megtöltjük a kolbászos túrókrémmel a kalapokat.
Megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 180 fokon hőlégkeveréssel 25 perc alatt megsütjük.
Melegen rizzsel vagy krumplipürével, esetleg friss salátával kínáljuk.
Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*