Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Tészta ételek receptek » Kolbászos tarhonya petrezselymesen

felvitel dátuma: 2013-02-16 21:54:55       mai nézettség: 1       nézettség: 3147
részletes recept
Kolbászos tarhonya petrezselymesen
Hozzávalók 3 személyre:
  • 25 dkg tarhonya tészta
  • 10 dkg száraz kolbász
  • 1 csokor friss petrezselyemlevél
  • 3 ek olaj
  • 1 húsleves-kocka
  • 1 kk
  • 2 csipet bors

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A kolbász haját lehúzzuk, majd karikákra vágjuk.

Kevéske olajon megpirítjuk, majd az edényből kivesszük a kolbászkákat.

Ugyanazon az olajon világos barnára pirítjuk a tarhonyát.

Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, belemorzsoljuk a leveskockát és fedő alatt puhára főzzük. (Gyakran megkavarjuk, és ha még szükséges, pótoljuk a vizet.)

A zöldlevelet alaposan megmossuk, és apróra vágjuk.

Ha megpuhult, elzárjuk, beleforgatjuk a kolbászkarikákat és a petrezselyemlevelet.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*