25 dkg tarhonya
1 zöld paprika
25 dkg lángolt kolbász
1 mokka k só
2 evk örölt piros paprika
1,5 dl étolaj
1 nagy fely vöröshagyma.
Az étolajban az apróra darabolt vöröshagymát meg dinszteljük,és a tarhonyát is egy időben hozzá tesszük,és pároljuk,ekkor hozzá adjuk a fel szeletelt lángolt kolbászt,és hozzá tesszük,és a sót meg a zöld paprikát el darabolva,és az örölt paprikát is,jól el keverjük,és fel öntjük vízzel,hogy el lepje,és gyakran kevergetjük,amikor puha a tarhonya,onhatjuk,hogy kész,és jó étvágyat!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.