Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Könnyű » kolbászkrémmel töltött csirkecomb

felvitel dátuma: 2016-08-19 16:57:03       mai nézettség: 1       nézettség: 881
részletes recept
kolbászkrémmel töltött csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:
  • 25 dkg parasztkolbász
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg mascarpone vagy tömlős sajt
  • 6 db csirkecomb
  • Bors
  • Olaj
  • Petrezselyem
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, állni hagyjuk, amíg elkészítjük a tölteléket. A kolbász héját lehúzzuk, a belsejét felaprítjuk és összekeverjük a zúzott fokhagymával és sajttal. A combok bőrét fellazítjuk, és alátöltjük a tölteléket. A tetejét megkenjük kevés olajjal, és fólia alatt, 200 fokos sütőben 25 percig, majd fólia nélkül 5-10 percig pirítjuk a tetejét. Tálaláshoz a petrezselymet felaprítjuk, és megszórjuk vele a húsokat.

Szakács: Gita


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*