A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, állni hagyjuk, amíg elkészítjük a tölteléket. A kolbász héját lehúzzuk, a belsejét felaprítjuk és összekeverjük a zúzott fokhagymával és sajttal. A combok bőrét fellazítjuk, és alátöltjük a tölteléket. A tetejét megkenjük kevés olajjal, és fólia alatt, 200 fokos sütőben 25 percig, majd fólia nélkül 5-10 percig pirítjuk a tetejét. Tálaláshoz a petrezselymet felaprítjuk, és megszórjuk vele a húsokat.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.