A piskótához:
4 db tojás
4 ek cukor vagy eritrit
4 ek rizsliszt
A krémhez:
3 dl tej
1 cs. vanília ízű GM pudingpor
10 dkg kókuszreszelé
20 dkg vaj
15 dkg cukor
Továbbá:
kókuszreszelék
Kevés marcipán, vagy fondant
A krémhez a pudingport a tejben keverjük el, adjuk hozzá a cukrot is, majd főzzük sűrű krémmé, hagyjuk teljesen kihűlni. Az elkészült és kihűlt pudingot habosítsuk ki a vajjal, majd adjuk hozzá a kókuszreszeléket (itt felhasználható a házi kókusztej készítésből visszamaradt kókuszpép!)
A tojások fehérjét verjük kemény habbá, adjuk hozzá a cukrot, majd verjük tovább, adjuk hozzá a tojások sárgáját is, ezt is dolgozzuk bele, majd óvatosan - kézi habverő segítségével - a rizslisztet is keverjük bele. Sütőpapírral bélelt "gáz tepsibe" simítjuk és kb 8-10 készre sütjük. A sütőből kivéve hagyjuk teljesen kihűlni. Húzzuk le róla a papírt majd kenjük meg a krémmel (kb 4 evőkanálnyi krémet hagyjunk meg a külseje díszítéséhez) és tekerjük fel.
A tekercset kívülről vonjuk be a krémmel, majd a képen látható módon készítsük el a nyuszifejet.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.