½ bögre Naturbit hajdina
½ bögre kókuszreszelék
1 bögre rizstej
2 bögre víz
1 nagy marék mazsola
¼ tk őrölt kardamom
½ tk őrölt fahéj
csipet só
fél citrom leve
1-2 ek eritrit
A tetejére: gyümölcsök
zselatin/agar-agar
Egy fazékban felforraljuk a folyadékokat majd beledobjuk a mazsolát.
Fűszerezzük kardamommal, őrölt fahéjjal és fokozatosan beleszórjuk a hajdinát, majd a kókuszreszeléket, közben kézi habverővel kevergetjük.
Megsózzuk, belefacsarjuk fél citrom levét.
Puhára főzzük, majd összeturmixoljuk (vagy botmixerrel pürésítjük).
Poharakba töltjük, gyümölccsel díszítjük, és vízben feloldott zselatínnal átfényezzük.
Alaposan lehűtve figyasztjuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.