Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Utóétel / hideg recept ( tálaláskor ) » Kocsonnya,és hideg paprikás.

felvitel dátuma: 2015-01-01 16:28:40       mai nézettség: 1       nézettség: 5554
részletes recept
Kocsonnya,és hideg paprikás.
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg csülök,csont nélkül

50 dkg lapocka

1 kg köröm
,én ezt két felé osztottam,egyik a kocsonnya,ehhez még

zöldségek mint a húsleveshez,de több fokhagyma

és vöröshagyma,így teszem fel főni

A parikás hidegen
a másik felét ahogy meg tisztítottam,két nagy fej vöröshagymát  teszek hozzá,pusz fűszereket.,piros paprikát.

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 1 perc
Elkészítés:

A kocsonnyát fel zöldségelve fel tesszük főni,és addig főzzük még a csontról a bőr le nem vállik,és nem puha,amikor kész,leszűröm és a húsokat bele tesszük tálkába,és a levét  tesszük ,és hidegre teszük ki hülni, hamar meg dermed.A hideg paprikás,Az étolajon a vöröshagymát meg pároljuk,és a húsuk másik felét bele tesszük,és fél evk sóval meg sózzuk,és őrölt paprikából két kanállal meg hintjük,és a paprikást fel engedjük annyi vízzel,hogy a húst el lepje,és közepes lángon puhára főzzük. Amikor kész,akkor kis tálkába tesszük és hidegebb helyre ki hülni,és azután lehet a hűtőnk aljában tárólni.Jó étvágyat!

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*