80 dkg csülök,csont nélkül
50 dkg lapocka
1 kg köröm
,én ezt két felé osztottam,egyik a kocsonnya,ehhez még
zöldségek mint a húsleveshez,de több fokhagyma
és vöröshagyma,így teszem fel főni
A parikás hidegen
a másik felét ahogy meg tisztítottam,két nagy fej vöröshagymát teszek hozzá,pusz fűszereket.,piros paprikát.
A kocsonnyát fel zöldségelve fel tesszük főni,és addig főzzük még a csontról a bőr le nem vállik,és nem puha,amikor kész,leszűröm és a húsokat bele tesszük tálkába,és a levét rá tesszük ,és hidegre teszük ki hülni, hamar meg dermed.A hideg paprikás,Az étolajon a vöröshagymát meg pároljuk,és a húsuk másik felét bele tesszük,és fél evk sóval meg sózzuk,és őrölt paprikából két kanállal meg hintjük,és a paprikást fel engedjük annyi vízzel,hogy a húst el lepje,és közepes lángon puhára főzzük. Amikor kész,akkor kis tálkába tesszük és hidegebb helyre ki hülni,és azután lehet a hűtőnk aljában tárólni.Jó étvágyat!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.