Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Könnyű » Ketdhupos, fokhagymás csirkecomb

felvitel dátuma: 2015-03-21 07:50:25       mai nézettség: 1       nézettség: 1216
részletes recept
Ketdhupos, fokhagymás csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:
8 db. csirkecomb,
1 kiskanál fokhagymakrém,
2 ek ketchup,
1 kis kanál őrölt pirospaprika,
frissen őrölt bors,
kevés ,
kevés étolaj.
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A marinád hozzávalóit összekeverem, a combokat bedörzsölöm vele. Egy mikrózható edényben 5 percre mikróba teszem, majd kihűtöm, és éjszakára lefóliázva a hűtőbe kerül. (A mikrózás során a hatására a hús pórusai kitágulnak, majd amikor visszahűlnek a vákuum hatása beszívja a páclevet a húsba. Így gyorsabban, finomabb ízt érünk el.) Másnap az egészet a kicsorgó lével együtt sütőtálba teszem, és előmelegített sütőben közepes hőfokon végig fólia alatt megsütöm.

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*