1 csomag kész képviselőfánk
2 csomag krémes alappor
1,6 liter tej
250 g mascarpone
0,5 liter habtejszín
2 csomag habfixáló
3-5 evőkanál cukor
A fánkokat kettévágom.
A krémes alapot a leírás alapján elkészítem.
A mascarponét is jó kemény habbá verem, és hozzákeverem a krémhez.
Ezt beletöltöm a fánkokba( jó bőven lehet belerakni.)
A tejszínt habbá verem a cukorral és a fixálóval.
2-3 óra múlva kicsit összepuhul és már lehet is fogyasztani.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.