A kelkáposztát cikkekre vágjuk, majd sós vízben 10 percig főzzük, aztán leszűrjük, lecsepegtetjük. A húsféleséget vagy ledaráljuk, vagy apróra összevágjuk. Kis tepsit vagy tűzálló tálat bedörzsöljük a fokhagymával, kikenjük vajjal, megszórjuk a morzsával, majd beleterítjük a kelkáposztát. A maradék vajat felolvasztjuk, összekeverjük a sonkával, a tojásokkal, a tejföllel, fűszerezzük, és a kelkáposztára öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt készre sütjük. Az utolsó 5 percben rászórjuk a reszelt sajtot.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.