( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)
A kelbimbót sós vízben puhára főzzük.
Hagyjuk lecsöpögni.
A melleket alaposan megtisztítjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és meghintjük a fokhagyma granulátummal.
A kiterített hús keskenyebb oldalára sorba rakunk pár szem kelbimbót, majd szorosan feltekerjük, fogpiszkával megtűzzük.
A húsokat kevéske olajjal bélelt tepsibe fektetjük, pici vizet öntünk melléjük és alufóliával letakarva 200 fokon 30 percig sütjük.
A sütési idő leteltével a fóliát levéve a tekercsekre halmozzuk a lereszelt sajtot, majd visszatoljuk a sütőbe, amíg a sajt meg nem barnul.
A maradék kelbimbót fokhagymás tejföllel meglocsolva a körettel kínálhatjuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.