30 dkg darált Gullon keksz
1 dkg kakaópor
0,8 dl víz
2 dkg édesítő (7 dkg cukor)
25 dkg mascarpone
10 dkg tejcsokoládé
4 dkg étcsokoládé
0,3 dl olaj
Aprított mogyoró
A vízben feloldjuk a kakaóport, hozzátesszük az édesítőt, darált kekszet és a mascarponét. Az egészet összegyúrjuk, gombócokat formázunk belőle és fél órára a hűtőbe tesszük. A kétféle csokoládét felaprítjuk és az olajjal együtt két percre mikróba tesszük, majd belekeverjük az aprított mogyorót és a golyókat egyenként megmártjuk benne.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.