A karalábét meghámozzuk, kockákra, vagy hasábokra vágjuk. Kevés olajon megpároljuk kicsit, majd liszttel megszórjuk, és felöntjük húslevessel. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az aprított petrezselyem zöldet is hozzátéve, puhára főzzük. Végleges állagát a tejföllel állítjuk be. Habverővel csomómentesre keverjük, és újra felforraljuk.
Számtalan feltéttel tálalhatjuk, mint a főzelékek többségét.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.