Tészta:
80 dkg liszt
5-8 dkg élesztő
1 dl olaj
1,5 kk só
1,5 kk cukor
tej annyi hogy jó lágy tésztát kapjunk
tetejére:
kecsap
szalámi, sajt, pizzafűszer,
só, bonduell mexikói
Az élesztőt kevés tejben és a cukorral felfuttatjuk, és a tészta hozzávalóival összedolgozzuk és félretesszük duplájára kelni.
Karácsonyfa alakot vágunk ki a kinyújtott tésztából és megkenjük kecsappal és rárakjul a szalámit, fűszert, zöldséget és végül a reszelt sajtot. Megsütjük és kecsapot nyomunk díszítésnek.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.