Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Tejtermék étel receptek » Kapros-krémsajtos mártogatós

felvitel dátuma: 2014-09-08 11:09:47       mai nézettség: 1       nézettség: 3117
részletes recept
Kapros-krémsajtos mártogatós
Hozzávalók 4 személyre:
*125 g krémsajt
*2 púpos ek tejföl
*1 nagy csipet
*3 kisebb gerezd fokhagyma
*1 kis csokor friss kapor
Előkészületi idő: 5 perc


Elkészítés:
A kaprot folyó víz alatt alaposan átmossuk, lecsöpögtetjük, és konyhai papírtörlővel leitatjuk a nedvességet, majd apróra vágjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk.
A krémsajtot a tejföllel jól elkeverjük, majd sózzuk, belezúzzuk a fokhagymákat, beleszórjuk a kaprot.
Jól összeforgatjuk.
 
Bundás húsokhoz, grillezett szeletekhez vagy akár csak a hagyományos sült krumplihoz, rántott cukkinihez is remek kiegészítő.



 

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*