Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Spanyol » Jéghideg uborkaleves

felvitel dátuma: 2014-08-17 08:50:40       mai nézettség: 2       nézettség: 1794
részletes recept
Jéghideg uborkaleves
Hozzávalók 2 személyre:
1 db. kígyóuborka,
1 marék csemegeuborka,
fél lecsópaprika,
2 - 4 gerezd fokhagyma (ezt mindenki ízlésére bízom.) (én ma nem csókolom meg Párom)
1 vöröshagyma,
1 kávéskanál szárított kapor,
néhány levél borsmenta, és citromfű, (a borsmenta feltétlenül kell, de a szárított is) 
3 kanál extra szűz olíva olaj,
1 kanál almaecet,
só, őrölt fehérbors. 
Előkészületi idő: 15 perc


Elkészítés:

A  hozzávalókat összevágtam, egy műanyag tálban összeturmixoltam. Ennyi! Mivel, szinte mindent a hűtőből vettem ki, azonnal fogyasztható volt, de jobb ha kicsit visszarakjátok hűlni!

Ez is gazpacho, csak annak nem a paradicsomos változata. Spanyolországban, ezt is sűrűn fogyasztják.

Aki érzékeny, az uborka - fokhagyma párosításra, óvatosan fogyassza!

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*