A hozzávalókat összevágtam, egy műanyag tálban összeturmixoltam. Ennyi! Mivel, szinte mindent a hűtőből vettem ki, azonnal fogyasztható volt, de jobb ha kicsit visszarakjátok hűlni!
Ez is gazpacho, csak annak nem a paradicsomos változata. Spanyolországban, ezt is sűrűn fogyasztják.
Aki érzékeny, az uborka - fokhagyma párosításra, óvatosan fogyassza!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.