Isler:
tésztához
280 g liszt
280 g vaj (puha)
150 g örölt dió
140 g porcukor
1 ek rum
1 csipet só
Lekvár a ragasztáshoz.Étcsokoládé a bevonáshoz.
A hozzávalókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk.Fél centisre kinyújtjuk,szaggatjuk.(Ez most karácsonyi isler lett,fenyő alakú) Sütjük,hamar sül,figyelni kell nehogy odaégjen az alja.
Én baracklekvárral ragasztottam össze sütés után.Étcsokoládéba mártjuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.