Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Hús ételek / marha recept » Husgomboc majonezzel

felvitel dátuma: 2013-03-11 23:01:02       mai nézettség: 2       nézettség: 1549
részletes recept
Husgomboc majonezzel
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg daralt marhahus, 4 hagyma, 3 tojas amibol 2 a majonezhez, 1/4 l olaj, baberlevel,bors,so, torott bors,mustar, fel pohar ecetfel citrom leve

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Odateszek foni 1 liter vizet, par baberlevellel, borssal, soval, az ecetet hozzadaom.Amikor zubog, a felszelelt hagymat bele teszem, tartom 5 percig a fovo vizben, miutan leszurom, lecsurgatom a vizet belole.Kozben elkeszitem a majonezt, egy fott es egy nyers tojas sargajabol, egy evokanal mustart adok hozza, es egy fel citrom levet.Az olajat lassan adagolom hozza.

Elkeszitem a husgombocokat ekeppen: a hushoz hozzaadom a tojast, sozom, borsozom, kicsi husgombocokat formalok beloluk vizes kezzel.Fovo vizben belehelyezem oket, 20 percig tartom, utanna leszurom.Ha kihult, osszekeverem a majonezt a lecsopogtetett hagymaval es a husgombocokkal.Eloetelnek beillik.

Szakács: Marti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*