50 dkg daralt marhahus, 4 hagyma, 3 tojas amibol 2 a majonezhez, 1/4 l olaj, baberlevel,bors,so, torott bors,mustar, fel pohar ecet, fel citrom leve
Odateszek foni 1 liter vizet, par baberlevellel, borssal, soval, az ecetet hozzadaom.Amikor zubog, a felszelelt hagymat bele teszem, tartom 5 percig a fovo vizben, miutan leszurom, lecsurgatom a vizet belole.Kozben elkeszitem a majonezt, egy fott es egy nyers tojas sargajabol, egy evokanal mustart adok hozza, es egy fel citrom levet.Az olajat lassan adagolom hozza.
Elkeszitem a husgombocokat ekeppen: a hushoz hozzaadom a tojast, sozom, borsozom, kicsi husgombocokat formalok beloluk vizes kezzel.Fovo vizben belehelyezem oket, 20 percig tartom, utanna leszurom.Ha kihult, osszekeverem a majonezt a lecsopogtetett hagymaval es a husgombocokkal.Eloetelnek beillik.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.