Halszeletek, pangassus ha van lazac vagy bármilyen tengeri halolaj só ,1 citrom héja és leve olaj
A minap láttam egy nagyon egyszerű receptet igaz az márkásabb halból készült , de én kicsit "magyarosítottam rajta!Lehet készíteni lazacból vagy a mellőzött pangassus filéből is!A halakat leldarabolom csikokra!Egy hőálló tálat kioljazok és megszórom durva szemű sóval(a halat nem sózom)Szépen körberakom a tálon,Lehet rá tenni bármilyen fűszert én egy kis fokhagymával és borssal készítetem!Ráreszelem egy citrom vagy Lime héját és a levét is kis olajat is öntök rá, rácsorgatom!200 fokon pirosra sütöm!Egyszerű nem kell órákig a konyhában állni!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.