Köszönöm az észrevételt, valóban nem kellő pontossággal írtam le a sütési időpontot. Javítottam.
1 csomag Pangasius filé ( 80 dkg )
2 db zsemle
1 dl tej ( kb )
5 ek liszt
1 db tojás
pár csipet bors, só, őrölt cayennebors ( ízlés szerint )
10 dkg füstölt sajt
olívaolaj a sütéshez
60 dkg új burgonya
petrezselyem, kakukkfű
citrom a díszítéshez
A zsemlét robotgépben meglocsoljuk tejjel, sózzuk, borsozzuk és turmixeljük.
hozzáadjuk a halat, tojást, reszelt füstölt sajtot, zöldfűszereket, cayenneborsot.
Pogácsákat formálunk és lisztben megforgatjuk .
Forróolajban kisütjük, petrezselymes burgonyával, citrom karikával tálaljuk.
A halpogácsát 3-3 percet sütjük oldalanként forró olajban.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.