Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Hal ételek recept » Halhab pirítóssal.

felvitel dátuma: 2015-05-21 09:24:14       mai nézettség: 2       nézettség: 1151
részletes recept
Halhab pirítóssal.
Hozzávalók 4 személyre:
300 g filézett, főtt hal
200 g halikra
2 ek tejföl
300 g krémsajt
1 ek citromlé
1 ek reszelt torma
frissen őrölt bors
1 ek olívaolaj
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A megfőtt, szálkamentes halat mixerben finomra aprítjuk. Egy tálban összekeverjük a halhúst, a krémsajtot, az ikrát, a citromlét, a reszelt tormát, a sót és borsot. A tejföl hozzáadása után ismét jól elkeverjük.

Megkóstoljuk, és ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk. Át lehet nyomni szitán is, de ha jól dolgozunk, erre nincs szükség.

Pirítóson tálaljuk.

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*