Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Hal ételek recept » Halászlé Huszárosan

felvitel dátuma: 2017-01-19 12:49:04       mai nézettség: 5       nézettség: 1903
részletes recept
Halászlé Huszárosan
Hozzávalók 6 személyre:

1,20 kg ponty szelet, 1db ponty fej, kevés belsőség (ikra, haltej). 2  db vöröshagyma ( nagy fejek), 4 db halászlé kocka, piros törött paprika (1  púpos evőkanál) , csípös paprika

Előkészületi idő: 130 perc


Főzési idő: 145 perc
Elkészítés:

A patkó alakú halszeleteket  a csontnál ketté vágtuk, és lesóztuk a fejjel és a belsőséggel együtt. (2 órát állt a sóval) Ez idő alatt  a vöröshagymát apróra darabólva feltettük főni kevés vízben, 2 órát főtt, a halászlékockákkal együttMajd ezt leturmixoltuk, és felengedtük kellő mennyiségű vízzel, majd beletettük a halat, amikor felforrt beletettük a pirospaprikát, Közben megkóstóljuk, hogy kell-e még bele. 15-20 perc rotyogtatás után már készen is van ez a finom halászlé!

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*