1,20 kg ponty szelet, 1db ponty fej, kevés belsőség (ikra, haltej). 2 db vöröshagyma (jó nagy fejek), 4 db halászlé kocka, piros törött paprika (1 púpos evőkanál) Só, csípös paprika
A patkó alakú halszeleteket a csontnál ketté vágtuk, és lesóztuk a fejjel és a belsőséggel együtt. (2 órát állt a sóval) Ez idő alatt a vöröshagymát apróra darabólva feltettük főni kevés vízben, 2 órát főtt, a halászlékockákkal együtt. Majd ezt leturmixoltuk, és felengedtük kellő mennyiségű vízzel, majd beletettük a halat, amikor felforrt beletettük a pirospaprikát, Közben megkóstóljuk, hogy kell-e még só bele. 15-20 perc rotyogtatás után már készen is van ez a finom halászlé!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.