2kg vegyes hal (ponty törprharcsa, keszeg ikra )
2 fej vöröshagyma,
1 szem paradicsom
csípős zöldpaparika pár karika
4 halászlé kocka
só
A halat megtisztítjuk, felszeleteljük és lesózzuk. Vöröshagymát feldaraboljuk beleteszük a paradicsomot a zöldpaprika karikákat és egy kevésvízen feltesszük a fazékban főni. A kockákat egy edényben beáztatjuk. Kb 20 perc, félóra múlva a hagymát összeturmixolom és felöntöm annyi vízzel amennyi halászlét szeretnék.Felforr beleteszem a kockákat, a halat és pios paparikát , Kb 20 perci főzöm. ( vigyázzunk, a halat akkor szabad beletenni ha forr a lé, mert különben szétmálik)
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.