Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Hús ételek / hal recept » Halászlé

felvitel dátuma: 2020-05-17 17:59:27       mai nézettség: 1       nézettség: 973
részletes recept
Halászlé
Hozzávalók 4 személyre:

 

2kg vegyes hal (ponty törprharcsa, keszeg ikra )

2 fej vöröshagyma,

1 szem paradicsom

csípős zöldpaparika pár karika

4 halászlé kocka

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A halat megtisztítjuk, felszeleteljük és lesózzuk. Vöröshagymát feldaraboljuk beleteszük a paradicsomot a zöldpaprika karikákat és egy kevésvízen feltesszük a fazékban főni. A kockákat  egy edényben beáztatjuk. Kb 20 perc, félóra múlva  a hagymát összeturmixolom és felöntöm annyi vízzel  amennyi halászlét szeretnék.Felforr beleteszem a kockákat, a halat és pios paparikát , Kb 20 perci főzöm. ( vigyázzunk, a halat akkor szabad beletenni ha forr a lé, mert különben szétmálik)

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*