A halat szoba hőmérsékleten hagyjuk kiengedni, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk.
A zsiradékon az apróra vágott megtisztított vöröshagymát megdinszteljük, rádobjuk a halhúst és citromborssal, sóval borssal, fokhagymával ízesítjük. Készre sütjük, kb 5 (!) perc alatt!
A zöldborsót kevés sós vízben puhára pároljuk, majd a hal húshoz adjuk.
Végül a húsos ragut és a sült burgonyát összekeverjük, és tálalhatjuk is.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.