Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Hús ételek / hal recept » Hal brassói

felvitel dátuma: 2018-11-13 10:40:18       mai nézettség: 2       nézettség: 912
részletes recept
Hal brassói
Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg Nílusi sügér
1 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
citrombors

bors
zsír
25 dkg zöldborsó
Kb 1-1,5 kg burgonya
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és forró olajban, zsírban pirosra sütjük.

A halat szoba hőmérsékleten hagyjuk kiengedni, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk.

A zsiradékon az apróra vágott megtisztított vöröshagymát megdinszteljük, rádobjuk a halhúst és citromborssal, sóval borssal, fokhagymával ízesítjük. Készre sütjük, kb 5 (!) perc alatt!

A zöldborsót kevés sós vízben puhára pároljuk, majd a hal húshoz adjuk.

Végül a húsos ragut és a sült burgonyát összekeverjük, és tálalhatjuk is.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*