1 fej vöröshagyma
1 db sárgarépa
kókuszzsír
só
bors
kakukkfű
kb fél liter víz
40 dkg főtt gesztenye
2 dll tejszín
1 ek méz
A hagymát apróra vágjuk és kevés kókuszzsíron egy lábasban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a karikára szelt sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk és pár perc után felöntjük a vízzel, beledobáljuk a főtt gesztenyét és puhára főzzük. Beleöntjük a tejszínt, még egyszer felforraljuk, egy evőkanálnyi mézzel édesítjük és végül botmixerrel pürésítjük.
Tejszínhabbal és gluténmentes rizsgolyókkal kínáljuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.