Tésztához:
Töltelékhez:
Forma kenéséhez:
Bucik tetejére:
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A lisztet egy tálba szitáljuk és hozzáadjuk sót, (Takarjuk be egy kis liszttel, hogy ne érintkezzen az élesztővel, mert gátolhatja a kelést.) a felfutott élesztőt, a szobahőmérsékletű margarint.
Alaposan kidagasztjuk. Meleg helyen, konyharuhával letakarva kb. 1 óra alatt a duplájára kelesztjük.
A töltelékhez a zöldségeket megmossuk, a szalámit, a vöröshagymát, a paradicsomot, a paprikát és a petrezselyemlevelet apróra vágjuk.
Előbbieket összekeverjük a paradicsompürével, majd belereszeljük a sajtot.
Alaposan összeforgatjuk.
A megkelt tésztát enyhén lisztezett felületre borítjuk, téglalap alakúra, kb. 6-7 mm vastagra nyújtjuk.
12 részre vágjuk, majd a tölteléket egyenlően elosztjuk a tésztákon.
Egy nagyobb méretű csatos tortaformát kikenünk olajjal.
A tésztákból bucit készítünk, hogy összefogjuk a széleket és a erősen a tésztát összecsípjük, hogy ne jöhessen ki a töltelék.
Szépen a kikent formába rakjuk a bucikat.
Konyharuhával letakarva további 30 percet kelesztjük.
A tetejüket lekenjük felvert tojással, megszórjuk pizza fűszerkeverékkel.
Előmelegített sütőben 180 fokon 25 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.