2 db (Kb 1-1 Kg /db),
fokhagymakrém,
rétesliszt,
őrölt bors
sütéshez:
6 dl étolaj, és egy jó nagy evőkanál zsír
A dévérerket megtisztítjuk, én a fejüket levágtam, (eltettem, jó lesz majd halászlébe), jól átmostam és nagyon sűrűre beirdaltam(kb cérnametélt sűrűségűre), Majd kettévágtam mindegyiket és fokhagymakrémmel jól bedörzsöltem. (sót nem tettem rá, mert a fokhagymakrém sós)
Így lefedve állt kb 1 órát, majd elkészítettem a serpenyőt az olajjal és a zsírral.
Közben a lisztet elkevertem 2 mokkáskanál őrölt borssal és ebbe jól meghempergettem a halakat és a forró zsiradékba tettem, szép pirosra sütöttem.
Nagyon, nagyon finom lett!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.