Hozzávalók 4 főre:
1 nagy kínai kel
4 közepes fej lilahagyma
20 dkg juhsajt
5 pár virsli
1 kk majoranna
2 kk olaj
4 dl tejföl
3 kk pirospaprika
2 kk őrölt kömény
Só, bors
A kínai kelt és a lilahagymát vékonyan felszeleteljük, a juhsajtot egycentisre kockázzuk. Egy nagyobb tálban kézzel összeforgatjuk.
A virslit felkarikázzuk. Az olajat felhevítjük, megfuttatjuk rajta a majorannát. Rádobjuk a virslikarikákat, időnként megkeverve közepes lángon megpirítjuk. Kihűtjük, háromnegyed részét a zöldségekhez keverjük.
A tejfölt simára keverjük a pirospaprikával, köménnyel, sózzuk, borsozzuk.
Összeforgatjuk vele a salátát (hűtőben akár másnap is fogyasztható, nem esik össze). Tálaláskor a maradék virslikarikával díszítjük.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.