( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)
A combokat alaposan megtisztítjuk, az ujjunkkal benyúlunk a bőrük alá és bekenjük a mustárral.
A töltelékhez a hagymákat megtisztítjuk, héjukat lehúzzuk, a kenyeret beáztatjuk vízbe, a zöldlevelet megmossuk.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, egy tálba öntjük, belezúzzuk a fokhagymát, beleütjük a tojást, az áztatott kenyeret jól kifacsarjuk és beletesszük.
Beleszórjuk a sót, a borsot, az apróra vágott zöldlevelet és alaposan összedolgozzuk.
A combok bőre alá szépen betöltjük a tölteléket.
Olajjal kikent tepsibe fektetjük a combokat és meghintjük még sóval, borssal.
Kevés vizet öntünk a tepsibe és alufóliával befedjük.
Előmelegített sütőben 200 fokon 60 percig sütjük hőlégkeveréssel.
Ha puha a hús, a fóliát levéve további 15 percet pirítjuk.
Párolt rizzsel, kukoricasalátával, melegen kínáljuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.