3 db kacsa mell,
2 db comb,
2 db szárny,
1 nagy fej fokhagyma,
só,
bors
1 ek kacsa zsír,
Párolt káposzta:
1,50 kg lila káposzta,
1,5 dl olaj,
1 nagy fej vöröshagyma,
só,
kömény,
ecet cukor
A húsokat sózom, borsozom, fokhagymát átnyomom és jól be dörzsölöm a húsokat, egy kacsa sütőbe sorba rakom a zsírt, és 1dl vizet hozzá adok.
Előmelegített sütőben 45 percig készre sütöm.
Tört burgonyával, és párolt káposztával tálalom.
Párolt káposzta:
A káposztát legyalulom, sózom, közben az olajon megpárolom a hagymát, és a besózott káposztát hozzáadom. 1.5 dl vizet ötök rá, 1 tk kömény ecet cukor ízlés szerint és készre párolom.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.