Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Sültek / töltött étel receptek » Fokhagymás kacsa sült Törtburgonyával és pároltkáp

felvitel dátuma: 2020-03-01 15:25:04       mai nézettség: 1       nézettség: 556
részletes recept
Fokhagymás kacsa sült Törtburgonyával és pároltkáp
Hozzávalók 5 személyre:

3 db kacsa mell,
2 db  comb,
2 db  szárny,
1 nagy fej fokhagyma,
só,
bors
1 ek kacsa zsír,

Párolt káposzta:
1,50 kg  lila káposzta,  
1,5 dl olaj,
1 nagy fej vöröshagyma,
só,
kömény,
ecet cukor

Előkészületi idő: 50 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A húsokat sózom, borsozom, fokhagymát átnyomom és jól be dörzsölöm a húsokat, egy kacsa sütőbe sorba rakom a zsírt, és 1dl vizet hozzá adok.

Előmelegített sütőben 45 percig készre sütöm.
Tört burgonyával, és párolt káposztával tálalom.

Párolt káposzta:

A káposztát legyalulom, sózom, közben az olajon  megpárolom a hagymát, és a besózott káposztát hozzáadom. 1.5 dl vizet ötök rá, 1 tk kömény ecet cukor ízlés szerint és készre párolom.

Szakács: IlonaB


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*