Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Főzelék étel recept » Finomfőzelék ,saját zöldségekből

felvitel dátuma: 2015-10-15 20:20:09       mai nézettség: 3       nézettség: 2308
részletes recept
Finomfőzelék ,saját zöldségekből
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók

35 dkgzöldborsó

15 dkg burgonya

szálsárgarépa

kk

I pici cukor

1 evőkanál liszt

1,5 dl tej

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a sárgarépát és a burgonyát  apró kockára vágjuk.
Annyi vízben, hogy kicsit túlérje, puhára főzzük .
Meghintjük a sóval, cukorral .
A lisztet a tejjel  csomómentesre keverjük, majd a főzelék forró levéből, pár evőkanállal felhígítjuk, és folyamatos kavarás mellett, a főzelékbe öntjük.
Pár perc alatt, szépen besűrűsödik.

Nagyon finom sültek mellé de önmagában is tálalható

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*