2,5 dl víz,
15 dkg zsír,
15 dkg liszt,
6 tojást
Krém:
7 dl tej,
3 cs. vanília puding,
25 dkg RÁMA margarin,
20 dkg porcukor,
5 dl HULALA,
2 cs vaníliás cukor
5 dl HULALA tejszínt 2 vaníliás cukorral habosra felverünk ( Ha nincs HULALA akkor bármilyen tejszínt csak habfixáló, vagy zselatin kell hozzá )
Első lapra rákenjük a vaníliás krémet, majd a tejszínt, végül a második lapot a tetejére.
Porcukrozzuk, vagy csoki mázzal lecsurgatjuk.
2,5 dl vizet, 15 dkg zsírt felforralunk, majd hozzákeverünk 15 dkg lisztet. Összefőzzük, 15-20 percig állni hagyjuk. Utána 6 tojást egyenként belekeverünk. Kettő lapot sütünk tepsi hátán. A tepsit megkenjük zsírral és úgy kenjük rá a tésztát. 10 percig ne nyissuk ki a sütő ajtaját, érdekes hullámos felületű lapokat kapunk.
Krém: 7 dl tejben 3 cs. vanília pudingot sűrűre főzünk. 1 RÁMA margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk majd a kihűlt pudinggal összekeverjük. A felvert tejszín habból 2-3 kanálnyit keverek bele.
5 dl HULALA tejszínt 2 vaníliás cukorral habosra felverünk ( Ha nincs HULALA akkor bármilyen tejszínt csak habfixáló, vagy zselatin kell hozzá )
Első lapra rákenjük a vaníliás krémet, majd a tejszínt, végül a második lapot a tetejére.
Porcukrozzuk, vagy csoki mázzal lecsurgatjuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.